tiistai 23. huhtikuuta 2013

Viimeistä viedään..


INNO 58

 
Viikko sitten tähän aikaan oli täysi tohina päällä. Tuskastumisen hetkiä koettu, epävarmuus ja epätoivokin olivat tuttuja sanoja joita kuulin käytävillä.

Maanantaina puolenpäivän aikaan työurakkamme Kunstenniemen leirikeskuksessa alkoi lounaan merkeissä. Lounaan jälkeen jakauduimme ryhmiin ja asetuimme huoneisiimme mahdollisimman mukavasti, pystyäksemme innovoimaan toimeksiantajille uusia ja ihmeellisiä mahdollisuuksia.

Tiimimme aloitti työt heti pikimmiten. Käytimme ohjaajien neuvojen mukaan paljon työkaluja, jotka olivat itselleni jo tuttuja aikaisemmista projekteista. En siis tarkoita vasaroita tai ruuvimeisseleitä, vaan kehittämisen työkaluja. Pyrimme laajentamaan tietoamme projektistamme, laajensimme ja laajensimme.

 
 



 

Löysimme uusia ulottuvuuksia, mutta pyrimme pitämään toteutuksen suunnan mielessä. Laajensimme ”tuplatimantin” ohjeiden mukaan, kunnes tuli aika tiivistää työmme ja luoda jotain konkreettista. Tässä tapauksessa meidän konreettisuutemme oli ideat. Haimme toimeksiannolle kolme tärkeintä pointtia joihin lähdimme hakemaan vastauksia.

 

BASKET

WEB PAGE

CONTACT PROCESS

 

Teimme töitä tiiviisti, mutta säilytimme rennon ilmapiirin ryhmän kesken. Pääasiallisesti kommunikoimme englanniksi. Toki välttääksemme väärinymmärryksiä käytimme jokaiselle ominaista kieltä tarpeen tullen. Monikulttuurisuus oli siis mukana työskentelyssämme.
Sää ei suosinut päiviämme Kunstenniemessä, mutta se ei työtahtiamme haitannut. Hyvää ruokaa ja seuraa oli sitäkin enemmän :)

Saimme esityksemme ajoissa valmiiksi ja jokaiselle illalle jäi myös aikaa ryhmäytymiselle ja uusiin ihmisisiin tutustumiseen.

Kokemuksena INNO58 oli hyvin innovatiivinen ja se vaati paljon mukavuusalueelta poistumista.



Näihin kuviin ja tunnelmiin ;)

 

-Marjo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti